Het vakantiehuisje ligt op het vakantiepark in Goingarijp, midden in het waterrijke Friesland op een rustig vakantiepark 't Garijp, direct aan het water.  Per boot bent u binnen 10 minuten op het grote water van de Goingarijpse poelen die in directe verbinding staat met het Sneekermeer. Naast zeilen kunt u er ook surfen vanaf een strandje op directe loopafstand. Het park zelf is een kleinschalig vakantiepark met 40 recreatiewoningen tussen Joure en Het Kameleondorp Terherne, gezellige plaatsjes met musea en terrasjes. Ondanks dat het park midden in het merengebied en toeristenverkeer van Friesland ligt is het er goed vertoeven omdat het gelegen is aan een doodlopende weg voor het autoverkeer. Naast het park bevindt zich het Watersportcentrum 't Garijp waar u of uw kinderen terecht kunnen voor zeillessen en het huren van een zeilboot of motorsloep. Op het park zelf zijn ook veel speelmogelijkheden voor kinderen als zandbak, schommels, speelveld, tennisbaan en pingpongtafels.

Het vakantiehuisje ligt rustig en landelijk, maar ook centraal in het Friese merengebied en is gemakkelijk te bereiken per auto, maar ook met het openbaar vervoer. De reisafstand vanuit Utrecht is per auto iets meer dan een uur. Het park ligt op loopafstand  aan een bushalte met een goede verbinding naar het NS Station Heerenveen. 

Indien u een eigen boot wilt meenemen, dan kunt u hiervoor terecht bij de plaatselijke jachthaven in Goingarijp op loopafstand van de het park.